Categories
Swedish

(208) NASA Mission Control Live: Cassini’s Finale at Saturn – YouTube

Categories
Home Automation

Matter

After participating in a panel on Matter at Silicon Labs’ Works With event on Tuesday and conversing with attendees throughout the event, I think the initial response to Matter is going to be tepid at best and downright aggravated at worst.

Stacey Higginbotham’s weekly Internet of Things news update and analysis.

Categories
Betraktelser & Berättelse Musik

Notering

Noterade precis detta. Hälsingetoppen innehåller många “sanningar“.

Categories
Betraktelser & Berättelse

Samtalet som förrändrade allt

brown mushroom at daytime
Photo by Egor Kamelev on Pexels.com

En bra dag ända fram till popstjärnan ringde. Jo jag väntade att ha skulle ringa. Kunde satsat en peng på det nu på morgonen. Jo och under stordelen av samtalet var det väl inget fel på dagen heller. Det var mot slutet som yrseln, illamåendet, tröttheten, ja troligen “gammeln” tog hela mig. Så när popstjärnan la på för att svara på samtal från viktigare personer än mig, var jag sänkt hela vägen ned till gruset på backen som folket promenerar på. Oklart om det där kommit över mig också utan popstjärnans samtal. För att vara lite snäll mot honom får man väl säga “troligen” på den.

Så ja ja ja. Man försöker överleva ändå. Och ja ja ja. Nu vid två en bättring. Om än liten. Inte full fart. Inte alls faktisk. Men hankar mig fram. Ja på ren vrånghet mest.

Men helg nu snart. Vila utlovas. Svamptur planeras. Det kan hända att grön IKEA soffa vinner sin största seger denna helg. Då skall man veta att där har hämtats in många segrar. Ja och lika många nesliga nederlag för mig. Soffan leder med 2568 mot noll.

Men svamptur kan vara uppiggande. K säger att hon känner igen de rara svamparna. Ja gör det inte. Litar på henne tills jag dör. Man hoppas bara att plågorna är hanterbara om hon har fel.

Men kanske bör man ta sig i kragen sluta skylla på inbillade krämpor och sätta sig att löda för framtida segrar. Varför inte liksom. Det är långt till söndagskväll och ny veckostart. Det finns mycket att göra.

Får fundera på det.

Liksom.

Categories
Swedish

Aftonbladet Direkt – Mindre reklamdrivor i brevlådorna

HEJA!

Reklam – nej tack, även för reklamköparna.

Source: Aftonbladet Direkt – Mindre reklamdrivor i brevlådorna

Categories
Betraktelser & Berättelse Musik

Hälsingetoppen

person holding a sticky note
Photo by Lisa Fotios on Pexels.com

Såklart. Fredag. Tjohooo. Hälsingetopp

Ni som ligger på den här listan. Plats femtio eller så neråt. Som misströstar för den sakens skull. Det är ni som gör musiklivet intressant. Utan er, ingenting. Noll. Zip. Musik är härligt. Ljuvligt. Skoj. Förvånande. Upplyftande. Sänkande. Fest. Dödsmässa. Sorg och skratt. Ja allt det där på en och samma gång. Och mer. För alla. Berömmelse en förbannelse. Den är inget att längta efter. Gör er grej vänner. Hemligheten med lycka finns där. Det är bara ta för sig. Njuta av musiken och att få vara en av dem som skapar allt detta vackra. Vara en av kuggarna. I det som driver livet för en själv och andra.