Categories
Betraktelser & Berättelse

Dubbelt

man standing near body of water
Photo by Silver Works on Pexels.com

Månadshandling avklarad. Småhandlingar, typ frukt mjölk löpande härifrån tills nästa månadshandling. Allt övrigt fixat. Som varje månad. Ja Biltema också. Bulle. Kaffe. Plåtsax. Lampor. Lim. Högtempat silikon. Och jo, jo, jo, kaffet på Biltema i Bollnäs är mycket bättre än på Biltema i Hudiksvall. Åtminstone starkare. Drickbart rent utav.

Ja sushi också såklart. En sushi i månaden behövs för att själen skall må bra. Ja och den skall vara utan det där kladdet man har börjat spruta på hos en del restauranger. Ett ofog. Majonnäs på sushi. En styggelse. Såklart.

När vi är på väg ut ur sushi haket kommer närmaste grannen in. Vi bestämmer oss för att ordna gruppresor i fortsättningen eftersom vi tydligen ändå skall till samma ställen vid samma tidpunkt varje månad.

Första leveransen av pellets hamnar på gården också. Dubbla priset. Har ingen aning om vi klarar det hela vinten. Fast troligen om jag kalkylerar lite ser jag. Men på håret är det. Den s.k. marknaden skor sig. Undersöker om bulkleveranser blir billigare. Riktigt glad får man aldrig vara.

Eftersom vi kommer hem tidigare än det var tänkt hinner jag med att jobba en stund. Sådant tycker vi om här på kullen. Men några större segrar blir det inte. Underhåll + godis. Gott så.

Men nu helg igen då. På riktigt den här gången. Pellets + Hulk-renovering är det om gäller imorgon. Får man vila en timme innan den får helgen stämpeln lyckad. Om inte. Ja OK.

Nu vill gammelkatten ha mat. Ja och jag med.

Categories
Musik

Just så

Categories
Betraktelser & Berättelse Musik

Hälsingetoppen

man playing cielo
Photo by Kaique Rocha on Pexels.com

Jodå, det blev en Hälsingetopp idag också. Den bästa hittils faktiskt. Som varje vecka. Njut av landskapets genier. Kör spellistan i timmar. Njut av musiken som magiskt läker sår och räddar världar.