Categories
Musik

Hälsingetoppen

pexels-photo-65718.jpeg
Photo by Stephen Niemeier on Pexels.com

En ny utgåva av Häslingetoppen innebär såklart att det är fredag. Hur skulle det kunna vara något annat. Va!? JA och det är såklart både listan och spellistan som har uppdaterats. Man kan lyssna på Hälsingemusik hela nästa vecka om man så vill. Jodå veckan efter också. Sex dagars obrutet lyssnande serveras! Serru! Fast själv kan jag tycka att det kan vara bra med lite input utifrån andra landskap och länder också. Spellistan finns hur som helst här närhelst du behöver Hälsingetoner i dina vackra öron..

Nytt denna vecka är

Samtliga hittade och funna och rapporterade av den gode Lars Ljungström. Gammal (nåja) popstjärna från Hudiksvall. Vill ni lyssna på hans musik (den gode mannen går under epitetet Ljusdals Bop Dylan) så finns han här och här.

Själv ligger jag på plats 262 på listan idag. Det är såklart väldigt nära en bottenplacering. Men det kan jag leva med. För att det här handlar inte om mig. Inte alls faktiskt. Man kan göra saker för att andra skall höras och synas också faktiskt. Jodå, det är säkert. Allt är inte jag och jag och JAG. Näpp! Så för att andra skall höras. Här är veckans Hälsingska lista. Det är jag som publicerar den. Utan annonser eller förhoppningar om att lyfta särskilt långt från plats 262.

Serru!

Categories
Musik

Kodarmusik

Categories
Musik

Kodarmusik

Categories
Musik

STIM penningar

Kamraterna checkar in STIM pengar på sina konton idag. Själv, som uramatör och klåpare, så har jag aldrig lyckats med den bedriften. Lite av ett mål i livet att komma dit såklart. Nåja…

Nu ramlar det såklart in någon dollar från de Amerikanska kanalerna. Eftersom dollarn står rekordhögt så blir det ju det ett bra tillskott till pensionen. Nåja 2…

Man kan köpa en sats strängar per år i alla fall. Ja inte av bästa kvalitet. Men ändå…

Suck. Eller. Osuck. Det lutar åt osuck för tillfället.

Liksom.

—-

Tom Petty hämtar väl hem en del pengar. Men det hjälper ju inte honom såklart. Är man död så är man.

Kvällens kodarmusik står han i alla fall för.

Categories
Musik

Kodarmusik

Categories
Musik

Hälsingetoppen

person playing guitar with musical notes
Photo by Elina Sazonova on Pexels.com

Hälsingetoppen, i ny utgåva, därför att det är fredag. Visst är det bra!?

Nytt denna vecka

Två Otrevliga flickor, från Delsbo . Tack till Lars Ljungström för attr han hittade dom.