Categories

Om mig

6498435259_9875422fc2_m

Foto: Venture Cup

Swedish

Om du vill nå mig finns jag här akhe@grodansparadis.com

Jag är bara ännu en helt vanlig programmerare i världen. Därför YAP, Yet Another Programmer. Ingen märkvärdigt person, inga fina titlar, troféer eller något annat speciellt spännande. Sorry! Leta någon annanstans. Jag gör lite musik och skriver lite, Här på bloggen skriver jag om allt möjligt och omöjligt.  Det som dyker upp i huvudet för tillfället bara, men inte alltid sanningen.

Åtminstone en erkänd journalist tycker att jag bara svamlar Det tar jag som en komplimang såklart. En finne i röven på dem som säger vad vi andra skall tycka och tänka kommer jag alltid vara. Alla som säger “världen går under” eller “det går åt helvete” går också bort i min värld.

Åtminstone en “rockstjärna” tycker att min musik “suger”. Se Carlie Granbergs kommentar här. Antagligen är han inte ensam om det. Så lyssna på min musik på egen risk. Charlie är en av de bästa vi har i Ljusdal (inte bara musikaliskt) och är en person jag har stor respekt för. Så-det-så. Också han har fel ibland. Liksom jag.

Min signaturlåt är här.

Mitt företags hemsida.

På Spotify hittar du mig här.
På Itunes hittar du mig här

Det mesta av musiken skramlar mycket så du skall möjligen välja Evert Taube istället för någon av mina låtar. Original är de dock. Lite som jag själv då alltså.

Jag utvecklar och underhåller open source protokollet VSCP sedan 2000.

2013-04-03_12-14-18

Foto: Linda Mårtensson, Ljusdals Posten

English

If you need to contact me I am here akhe@grodansparadis.com

I am just another programmer in the world. Therefore YAP, Yet Another Programmer. Nothing fancy, no posh titles or trofees or exciting. I also make music and write stuff. In this blog I write about this and that. Things that pop up in my head. More information about who I am is available at
http://www.akehedman.se.

I am the maintainer of the open source protocol VSCP since 2000.

Foto: Carolin Forsberg

small

Foto: Jack the robot

Foto: Jack the robot

Foto: Jack the robot

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.