Categories
Betraktelser & Berättelse

Nästa steg

Den härliga röran. Att verifiera att det fungerar. Det gör det aldrig direkt såklart. Gör det det ja då blir man misstänksam. Bör bli det. För enkelt innebär (alltid) att man förbisett något. Som vanligt är det av misstagen man lär sig av trotts den allmänna föreställningen om att det är tvärt om.

Men japp. Det fungerar. Vilket såklart gör min dag. Som många andra dagar. Lyckligt lottad på det viset. Men det är alltid en seger. En man får arbeta sig till. Varje gång. De serveras inte på fat. Segrarna. Fråga Gunde Svahn.

Tråkigt nog är det nu som själva arbetet börjar. Ja mjukvarudelen. Fast firmware heter det väl här. Fast såklart inte tråkigt alls. Den delen tar bara en hiskelig massa tid. Ikväll skall jag fixa några grejer till på de kort jag lött så de blir smidiga att använda när mjukvaran fixas till.

Måste nog köpa en labbrock förresten. Visst borde det se seriöst ut. Hänger man en lödkolv om halsen ser man ut som en…

Dags att åka ner på byn och hämta hem lite Järvsöpotatis. En obesprutad lyx är vad det är. En man får unna sig. I alla fall om man gillar potatis. Det gör jag.

Ett sammansatt liv.

Categories
Betraktelser & Berättelse

Lyckan

Det jag gillar allra mest. En tanke som tar sig hela vägen fram till något man kan ta på. Lite som att få ett nytt barn.