Categories
Betraktelser & Berättelse Musik

Hälsingetoppen

person holding a sticky note
Photo by Lisa Fotios on Pexels.com

Såklart. Fredag. Tjohooo. Hälsingetopp

Ni som ligger på den här listan. Plats femtio eller så neråt. Som misströstar för den sakens skull. Det är ni som gör musiklivet intressant. Utan er, ingenting. Noll. Zip. Musik är härligt. Ljuvligt. Skoj. Förvånande. Upplyftande. Sänkande. Fest. Dödsmässa. Sorg och skratt. Ja allt det där på en och samma gång. Och mer. För alla. Berömmelse en förbannelse. Den är inget att längta efter. Gör er grej vänner. Hemligheten med lycka finns där. Det är bara ta för sig. Njuta av musiken och att få vara en av dem som skapar allt detta vackra. Vara en av kuggarna. I det som driver livet för en själv och andra.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: