Categories
Betraktelser & Berättelse

Samtalet som förrändrade allt

brown mushroom at daytime
Photo by Egor Kamelev on Pexels.com

En bra dag ända fram till popstjärnan ringde. Jo jag väntade att ha skulle ringa. Kunde satsat en peng på det nu på morgonen. Jo och under stordelen av samtalet var det väl inget fel på dagen heller. Det var mot slutet som yrseln, illamåendet, tröttheten, ja troligen “gammeln” tog hela mig. Så när popstjärnan la på för att svara på samtal från viktigare personer än mig, var jag sänkt hela vägen ned till gruset på backen som folket promenerar på. Oklart om det där kommit över mig också utan popstjärnans samtal. För att vara lite snäll mot honom får man väl säga “troligen” på den.

Så ja ja ja. Man försöker överleva ändå. Och ja ja ja. Nu vid två en bättring. Om än liten. Inte full fart. Inte alls faktisk. Men hankar mig fram. Ja på ren vrånghet mest.

Men helg nu snart. Vila utlovas. Svamptur planeras. Det kan hända att grön IKEA soffa vinner sin största seger denna helg. Då skall man veta att där har hämtats in många segrar. Ja och lika många nesliga nederlag för mig. Soffan leder med 2568 mot noll.

Men svamptur kan vara uppiggande. K säger att hon känner igen de rara svamparna. Ja gör det inte. Litar på henne tills jag dör. Man hoppas bara att plågorna är hanterbara om hon har fel.

Men kanske bör man ta sig i kragen sluta skylla på inbillade krämpor och sätta sig att löda för framtida segrar. Varför inte liksom. Det är långt till söndagskväll och ny veckostart. Det finns mycket att göra.

Får fundera på det.

Liksom.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: