Categories
Betraktelser & Berättelse

Ordning

blue yellow and red coated wires
Photo by cottonbro studio on Pexels.com

Jag börjar komma i ordning nu. Nåja. Behövs nog både dammsugning och skurning. Men alla sakerna står där de skall stå en tid framöver. Kontoret (och studion) är arbetsfäig igen.

Tillbringar någon timme nu under kvällen i “studion” och allt bara fungerar. Där finns en stor glädje. Men fortfarande grejas det lite med andan i halsen eftersom det krånglade igår. Fast tror detta kan bli bra. MYCKET bra!

Nytt liv härifrån. Lite mer leasure i min tillvaro. Kanske blir det leasure till 100% snart för detta känns verkligen bra. Men kodandet kan man ju inte släppa helt. Eller kan man? Jag har ändå svårt att tänka mig det. Fast alltså inte alltid koda är den nya devisen. Skriva och göra musik skall också få sin tid. Härifrån går det bra att vara avundsjuk på min tillvaro. Japp!

Men nu har jag egentligen bara ett gäng backuper att starta. Sen tänker jag göra kväller. Det sovs sju och åttatimmarsnätter här numera. Man skämmer bort sig. Nästan otäckt.

Imorgon är en annan dag. Den hoppas man alltså att få vara med om. Får man inte det så ordnar det väl sig det med. Man måste tro på det viset. Att det ordnar sig. För det gör det ändå nästan alltid. Fast vägen dit kan såklart vara rött seg.

Over and out.

Categories
Swedish

Två utmärkelser för Los skola – Ljusdals kommun

Source: Två utmärkelser för Los skola – Ljusdals kommun