Categories
Musik

Hälsingemusik

Categories
Musik

Oj vad hände här?

Nåja…

Helg härifrån i alla fall. Inget är förändrat – allt är som vanligt.

Imorgon blir det antingen studio eller målning beroende på dagsform. Om jag utgår från dagens form som upprätthålls med hjälp av några Alvdeon så blir det ingetdera. Soffa. Men hoppet är den svages sista halmstrå. Så det greppar jag tag i det och håller hårt fast så får vi se.

Tittar man på väderprognosen så skall det skottas snö också imorgon. Så jippie för det. Gissar att pellets också skall fyllas. Men skall de det så lever man. Annars kan det alltså kvitta. Åtminstone för den som inte lever.

Men katten (aka chefen) och jag skall börja förbereda oss för att gå upp för trapporna. Fredagar är halvlediga på det viset sedan gammalt. Har alltid – utom med några få undantag – försökt hålla det så även under de jäktigaste tider.

Så hörs vi så hörs vi. Det kan bara gå utför härifrån, i alla fall om man tittar på statistiken. Men det gör ingenting såklart. Jag har inga planer för annat än några timmars stillsamt knappande varje dag. Det är det som är de sista ljuva åren.

Serru!

Categories
Swedish

Hälsingetoppen

neck of acoustic guitar on white background
Photo by Charlotte May on Pexels.com

Hälsingetoppen. Ny lista. Behöver man säga mer? Det är bara att lyssna. Så är det med musik sen gammalt.

Spellistan finns som vanligt här. Spelas lämpligen upp scramled/slumpvis för att få den bästa upplevelsen.

Nya hjältar denna vecka är

Varris – Från Söderhamn
Tummen Upp – Koppling till Njutånger

Tack till Lars Ljungström för tips om båda.

Disclamer: Det här är ingen tävling. Det finns ingen första eller sista plats. Bara Hälsingemusik ordnad efter hur mycket den spelas på Spotify. Enkelt eller hur?