Categories
Betraktelser & Berättelse

Upptaget

people sitting beside table
Photo by cottonbro studio on Pexels.com

Vill man nå en Amerikan kan man glömma det. Alla är på väg någonstans och är de inte det så jobbar de häcken av sig för att kunna vara ledig (några timmar) i morgon.

Jodå. Kalkonerna är avrättade. Miljontals. Thanksgiving. Helt OK tanke ändå. Tack och tack för det här året. Natur, gud, universum, vänner eller vad man nu vill. Tack! Själva – här – hoppade vi över det där tackandet i Sverige och importerade Black X (fredag och så vidare) istället. Säger en del om oss. Troligen. Ändå snackar vi om ytliga Amerikaner.

Här har det plockats idag. Flytten av “studio” kräver detta plockande. Försök att få var sak på sin plats igen. Men har suttit en stund i “studion” också. Bara för att man kan göra det en helt vanlig arbetsdag. Tyvärr krånglar datorn lite och hänger sig då och då. Min studiosetup är verkligen mitt sorgebarn. Alltid är det något där. Att skapa “musik” skall tydligen vara en kamp. Effektiviteten när man jobbar med gamla grejer som alltså krånglar blir inte den bästa. Men det är som det är. Skall hur som helst försöka fixa ett nytt ljudkort. Säljer av lite annat för att nå dit.

Hårdvarushopen är stängd. Det är nog en befrielse. Är inte helt säker ännu dock men försöker intala mig att det är det bästa. VSCP projektet lever nog vidare. Men kanske mer avslappnat (jag försöker där med). Har hur som helst provat den mer avslappnade attityden den här veckan och OJ vad skönt det har känts. Roligt före kravfullhet är mottot. Vi får se hur länge det håller.

Inte BARA jobba. Liksom.

Så nu går jag och lägger mig. Bara för att jag vill och kan.

Godnatt!

Categories
Swedish

To American friends

Categories
Swedish

Tidig premiär med liftinvigning i Järvsöbacken – Ljusdals-Posten

?”Vädret och personalen har gjort det möjligt”

Source: Tidig premiär med liftinvigning i Järvsöbacken – Ljusdals-Posten

Categories
Swedish

Nominera Årets sportförälder 2023 | Scandic Hotels

Här känner jag mig lite kallad…

Nu utser vi Årets sportförälder 2023. Nominera din eldsjäl senast 29 november 2023.

Source: Nominera Årets sportförälder 2023 | Scandic Hotels