Categories
Böcker Visdomsord

Why we read

Categories
Företagande

Fullt blås i Bodans instrumentfabrik – Skellefteå kommun

Han ä r syntaren som blev ” Big in Japan”. Det här ä r den smått osannolika historien om hur Johan Berglund fr ån Bodan, Skellefteå, tog sin hobby hela vägen fr ån källaren till Kung Charles kröning.

Source: Fullt blås i Bodans instrumentfabrik – Skellefteå kommun

Categories
Musik

INTE Hälsingemusik

Categories
Swedish

Årets naturvägledning 2023 | Externwebben

Årets naturvägledning 2023 är en utmärkelse för att lyfta fram Sveriges mest inspirerande naturvägledning. Den arrangeras av SLU Centrum för naturvägledning (CNV) och har tidigare delats ut 2018 och 2021.

Source: Årets naturvägledning 2023 | Externwebben

Categories
Betraktelser & Berättelse Musik

“Karriären”

man sitting on a chair on a beach playing his guitar
Photo by Dat Vu 85mm on Pexels.com

Får en riktig musikboost igår under ett långt snack av Ljusdals meste musiker. Blir riktigt sugen på att spela in några låtar “på riktigt“. Får alltså börja köpa trisslotter mer frekvent.

Över huvud taget har det varit mycket positivt in på musiksidan den senaste tiden. Definitivt mer än vad mina låtar förtjänar. Men jag suger åt mig såklart. Dum vore man väl annars.

Till och med Spotify-lyssnandet har ju rusat iväg till oanade höjder. Får väl rama in nästa Hälsingetopp och sätta upp på väggen. Blir “musikkarriärens” toppnotering antagligen.

Nackdelen med “ups” är att det alltid kommer “downs“. Det som var “down” förut var ju den tidens “ups“.

I kodandet finns det bara “ups“… eller om det egentligen är “downs“… Men en trygg och stabil tillvaro är det hur som helst.