Categories
Swedish

Chefen

Och chefen ser till så att man arbetar…

Categories
Swedish

Bygger egen mönsterkortsfabrik för 1,7 miljarder kronor – Elektroniktidningen

I augusti fattades beslutet och nu är bygget av litauiska Teltonikas mönsterkortsfabrik i Vilnius igång. Produktionen ska starta om ett drygt år och investeringen går på 1,7 miljarder kronor.

Source: Bygger egen mönsterkortsfabrik för 1,7 miljarder kronor – Elektroniktidningen

Categories
Musik

Confirmed: From 2024, tracks on Spotify will have to be played 1,000 times before they start earning money

Spotify has told industry players that it expects the new 1,000-play minimum annual threshold will reallocate tens of millions of dollars per year from 0.5% of its current royalty pool to the other 99.5%.

Source: Confirmed: From 2024, tracks on Spotify will have to be played 1,000 times before they start earning money

Categories
Swedish

Klagomål

an annoyed woman on another person s feet on table
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Fortfarande lika lycklig som en bäver som har hittat en orörd asp på lagom avstånd från älven över att se bra igen. Vilken lycka. En lycka möjligen bara överträffad av att vara smärtfri. Har ju upplevt (mycket nära) det också efter axeloperation.

Så det finns inget att klaga på.

Sorry! Leta någon annanstans.

Tog två pensionärssprutor igår. Corona och säsongsinfluensa. Prat om att det skall bli en senare för lunginflammation (pneumokocker). Jag tar allt. Stick bara.

Utanför rummet där B-nita har tagit över A-nitas jobb som stickerska är det sådär Loosgemytligt som det är här i byn ibland. Det pratas och skojas och är bara rent trevligt. Man vill nästan sitta kvar. För det är ändå så att de flesta människorna här är genomgoa och trevliga. De som klagar och gnäller är egentligen bara några få. När man lyckas undvika dom så är det här himmelriket på jorden.

Jodå!

När man får en av de där “allt var bättre förr” och “varför får Järvsö för?” framför sig så är det å andra sidan helvetet man kommit till. Energiätarna. Man skall passa sig jävligt noga för dom.

Men jag jobbar på med mitt. Intensivt nu. Alla som känner mig vet att jag gillar det men att jag också är väldigt känslig för störningar under sådana perioder. Behöver energin till att lösa de problem som uppstår. Har inte tid med tjatter och småsaker.

Så åter till Åkes värld.

Hej så länge din gamle kolbulle!