Categories
Betraktelser & Berättelse

close up photo of owl with one eye open
Photo by Jean van der Meulen on Pexels.com

Klockan är kvart i elva när jag börjar skriva det här. Jag är helt tömd på all kraft. Men borde sitta en timme till. Fast visare nu med åldern. Avstår. Behöver krafterna för att ta mig upp för trapporna till sängen vad det lider.

Knyter ihop elva dialoger under dan. Det tog söndag till torsdag alltså. Nu väntar sjutton. Sen sjutton till. Ja sådär håller det på. Jag läser mina egna specifikationer och bygger från dom. Ibland önskar man att man inte ville så mycket. Det är lättare att bestämma sig för valfrihet som skall finnas när man skriver specifikationer. Jävligare när det hela skall implementeras. Men som vanligt. Det finns inga genvägar.

Hinner med lite låtbyggarsnack också mellan kompileringarna. Får många tips i en studiogrupp på en låt. Ris och ros. Men mest rosor faktiskt. Förvånar mig mycket. Väntar mig bara ris. Alltid.

Bra självförtroende. Dålig självkänsla.

Boken på nattduksbordet är en gammal Ulf Lundell. Lite tveksam om den håller. Fortfarande avvaktande efter några kapitel. Men försöker väl litet till. Han har skrivit några fantastiska grejer. Absolut. Och ibland tar et ett tag innan han får upp värmen. En halv bok eller så. Oftast är de ju tegelstenar hans böcker.

Men försöker med den en kväll till. Många vackra damer, sprit och mycket svårmod är det.

Nu har det gått en kvart och klockan är alltså elva. Elva har blivit lite av min nya sluta-för-dagen-tid i ett försök att få några timmars sömn till.

Så over and out här då. Snöskottning och Hälsingetopp imorgon. Ja snöskottning flera dagar föröver. Sådant man kan ha för att man inte kan låta bli. Vadå tänker du? Jaha. Tänk på det du!

God Natt! Q