Categories
Swedish

Navel

Om man hela tiden studerar sin egen navel hur vet man då något om andra “navlar”?

Categories
Swedish

Papper

Sorterar lite papper. En av högarna på skrivbordet angrips för att ge plats. “Sortera” betyder i stort sett att kasta papper i papperskorgen. MEN jag måste i alla fall titta på ett och annat papper och fälla avgörandet “kvar” eller “inte kvar“. Resultat: En mindre hög som man kan stuva undan någonstans och glömma bort. Möjligen hinner jag med att gå igenom den igen en dag men mest troligen är att det är de stackars barnen som kommer att ärva också dessa högar och allt annat som får bära ut pappren till (den dyra) containern en vacker dag.

Jag är nämligen mästare på att skriva ut “bra att ha kvar” papper inom olika områden. Förr satte jag in dom i pärmar och glömde sedan bort dem där. Numera skippar jag alltså pärmarna. Glömmer idag direkt efter en första sortering. Utveckling.

Men också jag har tagit till mig Internet. Länkar. Mina länksamlingar är inte att leka med. Men också det är väl utveckling och framförallt enklare att hantera för framtida arvtagare. Kasta en hårddisk i containern bara.

Annars? Jo lödrökslukten hänger kvar i lokalerna. Riktigt illa. Men är sådant man får stå ut med i det här yrket. Dock adderat hålsåg till inköpslista…

Skruva ihop ett bord kanske?