Resultatet är omvänt

Jobbar med att beta av den där listan som man skall igenom före release. Det går sådär. Den växer. Men som vanligt såklart. Som det skall vara. Hur nu irriterande det än är. Men man får nöta på tills den börjar avta. Där någonstans kalla grejerna “klara”. Om man törs…

Sitter nog en timme idag med en coredump som inträffade då och då när jag startade programmet. Hittar denna

for (int i; i<8; i++) {

....

}

Men kan för mitt liv inte förstå vad som är fel med den. Jag menar hur många for loopar har man skrivit i sitt liv? Så jag försöker och försöker men fattar i alla fall inte. Helt lost. Vad i HELVETE liksom. Men det är då jag inser att variabeln i inte är initialiserad. Ja sen gick det bättre. Japp det är de enkla grejerna som är de svåra. Såklart tror man inte att man som erfaren programmerare kan göra dylika saker. Men det gör man. Tydligen!

Men bra dag idag. Dock inga semlor idag men det har gått ganska bra ändå. Faktiskt.

På bilden ovan jag på sjukhus i somras innan jag fick tag på en kam. Jodå det tog några dagar. Men glad där att ha fått komma upp och duscha. Nu i januari en enda snabbsänka kvar och efter det ett prat med överläkare Björn i Gävle. Är värdet bra den här gången också så skall jag väl slippa det där då tror jag framledes. Fysioterapeuterna skall väl jobba vidare med mig ett tag till dock. Försöka komma så långt det går.

När jag tyckte det bra trist att ligga inne över midsommar tyckte han att jag skulle vara glad att jag levde. Ja och sätter man upp det så så är det ju bara att hålla med. Ja man tystnar liksom.

Nu skall jag ge mig för dagen. Hoppa ner i bingen och läsa en stund. Jodå Hulken skall få sitt först. Men sen.

Godnatt!

Ha ha