oliebollen

Oliebollen blev det till nyår. En Nederländsk vän har skrivit om Holländarnas tradition att äta sådana varje år vid nyår och man blir ju nyfiken på hur de smakar. Så vi testar. Nåja, kanske inte riktigt vår grej. Fast går i, ja de gör de ju. Min mage är nämligen rymlig och välkomnande.

Såja

Två riktiga vardagar föröver. Härligt! Gillar. Gilla också 2020 (0010 0000 0010 0000). Mycket nollor. Ett år för en sådan som jag alltså. Nåja man kan skriva 0000011111100100, som väl är mer korrekt också (fler ettor), så blir det ju ett år för er andra högvälborna också.

Det har vilats den här julen så att jag vet inte vad. Men skönt har det varit. Dock måste detta vilade till slut få en ände och där är vi nu. Fulladdad. Japp, jag gillar både vila och jobb men andas kanske lite djupare och lite ivrigare när jag sitter på ett låtsaskontor. Det finns massor att göra och nu gör jag det. För att jag kan. För att jag vill. Sen får “de där andra” tycka vad de vill. Det flesta skiter såklart i bad jag gör. Bra så. Sen har jag alltid undrat vila “de andra” är.

Söderhamn firar 400 år i år. Engmans Kapell skriver hyllning.

Lär säkert bli spelad.

Men nu så. Låt 2020 börja på riktigt.