Categories
Musik

Bäst

Snacka om bra låtar. Bättre än såhär blir det inte.

Categories
Betraktelser & Berättelse

Ingen kapsyl

Jag vet inte hur det är med gnället. Inte gnälls det över värmen längre i alla fall. Åtminstone inte här. Vad jag hört. Men nu är det kanske kylan. Som det ojas över. Det finns alltid saker man kan gnälla på. Om man bestämmer sig för det. Själv gnäller jag för att jag knappt längre kan läsa vad som står på skärmen. Men lutar jag mig fram och kisar går det finfint. Kutryggig ocool gubbe snart.

Tänkte försöka få igång studiodatorn idag. Men ännu så länge vägrar den boota. Ja det kan ju också kallas att klaga. Eller att tala om hur det är. Du väljer, därför att mottagaren alltid bestämmer och har tolkningsföreträdet.

Hatar hur som helst att mecka med gamla datorer. Ja med nya också säkert, Men har aldrig testat det senare.

Damm är det enda som återstår efter min andra (bärbara) windowsdator. Men skall ta och städa bort skiten här på kontoret en regnig dag. Väldigt eftersatt är det. Mer damm än verksamhet. Liksom. Så kan man ju inte ha det. Inte i längden.

Det här är också en bra låt.

Måste göra ett nytt försök med studiodatorn nu. Har alltså inte tid med det här blogguppdaterandet. Får återkomma. Upplyft eller deppig beroende på instllationsresultat.