Categories
Swedish

Old is new <

En plus tio år gammal server för 850:- spänn och ett plus tio år gammal moderkort för 200:- förändrar tillvaron radikalt här på kontoret. Tänk att det kan bli sådan skillnad. Men det blev det. HURRA!

Återstår gör nu att bygga en ny server av mitt gamla moderkort och lite annat jox som ligger här och skräpar. Kan väl ta någon dag det också. För tid tar det. Inget funkar liksom bara av sig själv. Fast det har ändå varit smidigt om man tänker på att jag rensat en server som snurrat plus tio år och innehöll det mesta man kan tänka sig. Allt uppe igen och legacy grejer borta. Glädjeutandning på det.

Tur till elektronikåtervinningen alltså nästa vecka. Denna gång för att lämna grejer istället för att hämta. Hustrun lär dåna.

Men fredag. Japp. Kvällen ledig. Gott. Skall nog ha ledigt imorgon också. Hela dan. Bara jäsa. Kör igen på söndag.

Nöjd släcker jag på kontoret och vandrar upp för trapporna…

Categories
Swedish

Hälsingetoppen

roll of american dollars tightened with red band
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Hälsingetoppen. Ny lista igen. Det är som om året består bara av fredagar i år. Joho, inflation i fredagar. Håll till godo med Hälsinglands (Världens?) bästa musik kamrater.

Spellistan finns som vanligt här. Spelas lämpligen upp scramled/slumpvis för att få den bästa upplevelsen.

Nya hjältar denna vecka är

Norra Ren, punk från Bollnäs
Crowse Nest, Gittarist från Ljusdal (Angeline)

Disclamer: Det här är ingen tävling. Det finns ingen första eller sista plats. Bara Hälsingemusik ordnad efter hur mycket den spelas på Spotify. Enkelt eller hur?