Categories
Musik

Tjejlyssning just nu

  • Skapar melankoli.
  • Melankoli skapar kreativitet,
  • Jag blir nöjd (ja nästan glad).

Grejen är att inte ryckas med för mycket åt något håll och försöka hålla kvar melankolin på rätt nivå. Då och där förstår ni, då går kodandet som en dans.

Ja sån är jag… Sällan riktigt munter…

Categories
Swedish

Copyright finns inte V3.0

Source: Copyright finns inte V3.0

Categories
Betraktelser & Berättelse

Semester

woman soaking on the swimming pool
Photo by Michael Block on Pexels.com

Jag är på semester. Fast på samma kulle, Samma hus. Ja, samma jobb som varje dag annars. Men kallar det jag gör för vad det är. “semester“. Testar hur DET känns. Hittills känns det bra. Jodå.

Frost ute. Alltså får man ränna omkring under kvällen igår och plocka in diverse växter. I mörkret. I kylan. Som varje år. Men mottot är att växter och kor skall få vara ute så länge det går. Varje år. För det är där de hör hemma. JU. Fast kor har vi inga. Men växterna blir ungefär lika glada när man släpper ut dom som en våryster kossa. JU iogen.

Imorgon skall det blir kallare ändå. Likaså på fredagen. Fast Hulken står där nere i källan och har semester fortfarande. Två hål i väggen står för värmen. Billigt. Ja jävlar, vem trodde man skulle säga det!? Men lite lätt morgongymnastik försöker han sig ändå på den gamle store gröne. Så långt är det inte kvar.

Är en bild INTE vacker om den är gjord med AI? Så verkar det vara när folket bedömer. Vad är i så fall vackert?

F.ö. växer inte gräset längre. Har inte talat om det för vår gräsklippare ännu. Borde jag det?