Categories
Betraktelser & Berättelse

Funderar

Hmmmm. Funderar. Den där postlådegrejen. Fungerar inte precis som det skall ännu. Måste försöka få till innan posten levereras imorgon. Tänkte nämligen lite fel. Nu fungerar det bara om postis är lååångsam med att lägga i posten. Men våra postisar är snabba som illrar så på det viset kan vi ju inte ha det. Designar alltså om. Ja och innan man gör det behövs en och annan tanke funderas. Så att det blir rätt.

En låtsasarbetsdag är ingenting. Det vet man ju sedan innan. Inte en låtsasarbetsvecka heller. De bara rinner iväg. Livet rinner väl sannolikt iväg på samma sätt men det vill man såklart inte tänka på.

Fullmåne i natt. Han/hon/det/gud, ja eller matematiken, pressar på lite extra med ljuset alltså. Påbudet och vaken natt, ylande och vild dans står sig därför fortfarande.

Imorgon brandskyddskontroll. Bra grejer.

Men klockan börjar ticka längre än att jag vill att den skall ticka iväg. Har inte tid att skriva mycket mer alltså. Man skall hinna med lite dans i månljuset också.

Så alltså, lev gott så länge.

Categories
Swedish

Blir lite besviken

Brukar annars ligga i framkant inom det här området.

https://ipv6ioffentligsektor.se/kommuner

Categories
Swedish

Fritidshus till salu | Vitön – Enångers skärgård | Hudiksvall kommun | Hälsinglands Fastighetsbyrå

Vi är Hälsinglands största oberoende mäklarfirma. Hos oss hittar du villor, bostadsrätter och fritidshus. Välkommen in till oss på Drottninggatan 8 i Hudiksvall!

Source: Fritidshus till salu | Vitön – Enångers skärgård | Hudiksvall kommun | Hälsinglands Fastighetsbyrå

Det är nästan så att man slår till…