Categories
Betraktelser & Berättelse

Funderar

Hmmmm. Funderar. Den där postlådegrejen. Fungerar inte precis som det skall ännu. Måste försöka få till innan posten levereras imorgon. Tänkte nämligen lite fel. Nu fungerar det bara om postis är lååångsam med att lägga i posten. Men våra postisar är snabba som illrar så på det viset kan vi ju inte ha det. Designar alltså om. Ja och innan man gör det behövs en och annan tanke funderas. Så att det blir rätt.

En låtsasarbetsdag är ingenting. Det vet man ju sedan innan. Inte en låtsasarbetsvecka heller. De bara rinner iväg. Livet rinner väl sannolikt iväg på samma sätt men det vill man såklart inte tänka på.

Fullmåne i natt. Han/hon/det/gud, ja eller matematiken, pressar på lite extra med ljuset alltså. Påbudet och vaken natt, ylande och vild dans står sig därför fortfarande.

Imorgon brandskyddskontroll. Bra grejer.

Men klockan börjar ticka längre än att jag vill att den skall ticka iväg. Har inte tid att skriva mycket mer alltså. Man skall hinna med lite dans i månljuset också.

Så alltså, lev gott så länge.

2 replies on “Funderar”

Oj, hoppas inte postis får syn på den där. Då vågar hen väl inte lägga i varken räkningar eller tidningar … 😀

Vore ju roligt om bomskyddet fick rycka ut iof. Eller inte om dom har en våldsam dag. Ser du en sådan rubrik de närmaste dagarna så vet du. Fast det finns ett allvar i det där också. Otroligt enkelt idag att bygga fjärrutlösta bomber och dylikt. Ja nu ställde jag väl till så att vi båda hamnade på någon terroristlista. Men du kan förslagsvis klara dig undan genom ett uttalande “han var rätt konstig redan runt millenieskiftet, jag är inte ett dugg förvånad”. Sådana uttalande ger poäng och straffrihet.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.