Categories
Betraktelser & Berättelse

Slut på törgåendet

Inget mer “törgående” (torrgående, gående i onödan, för dialektlösa) till en tom postlåda. Sätter upp grejerna fem över tolv i natt – ja jag vet. Vet att Earlybird skall leverera grejer på morgonen och måste få till det där alltså eftersom de annars säkert undrar var postlådan tagit vägen. Sådant kan förstöra en hel dag för en leverantör som vill utföra sitt jobb väl.

Ja och 05:14:44 så kommer då det första VSCP eventet från postlådan. Det kommer att bli många fler. Härifrån är det nu enkelt att lägga en notis på mobilen eller hitta på spännande practical jokes riktade mot brevbäraren.

Inga mer turer till en postlåda som inte har någon post alltså. Sådana dagar – som nästan alltid sammanfaller med det sämsta vädret och de kallaste vindarna – kan man nu lugnt stanna inne framför en värmande brasa.

Ännu ett projekt utan egentligt värde då från låtsasjobsverkstaden eller tidsfördrivarkontoret. När jag förtäljer sakernas nya tillstånd för K. på väg mot ett riktigt avlönat arbete bör påpekas, så är hon måttligt road. “Jaha” på utandning liksom. Sen går hon.

Nu skriva en how-to och vänta in sotarmurre.

ps För er som inte är bevandrade i VSCP eventens värld så säger eventet ovan att signalkvaliteten är -86 dBm där borta vid postlådan. Det borde fungera. ds

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.