LångFredag (puckelvariabel)

Klockan är snart tolv här på låtsaskontoret. Egentligen vill jag inte ge mig alls i enhandsknappandet. För det har faktiskt blivit något idag. På riktigt. Fast det tar tid. Mycket tid. Sätt höger arm bakom ryggen själv och prova skall du se. Det är frustrerande. Mus och tangentbord. Men måste man får man också till det mesta. Vi levande är bra på det viset. Vill leva. Vill få ut något genom våra händer.

Men ge mig. Måste väl det. Påsk är familjehelg. Egentligen har väl allt det där börjat redan. Det intrycket har man i alla fall fått av flödet på sociala medier. God mat. Släkt och vänner. Vin. Öl. Whisky. Ja och en och annan resa verkar vara det som gäller. Inte många verkar jobba och ännu färre (låtsas)jobbar i sitt anletes svett.

Så jag får väl sälla mig till alla dessa frossande, mysande, sömniga människor jag med. Ta upp allt det här på tisdag när det är tillåtet igen. Hmmmm…. Kanske är det måndagskväll som gäller förresten enligt kär gammal familjetradition. Nåja, det visar sig. Ger sig. Löser sig. Den som inte knappar får se liksom.

Avslutar väl med en Glad Påsk till er minus två som läser. Glada påskar kan man ju aldrig liksom få helt nog av.

Eller hur?

Senast lästa bok

Mot en mörkgrön kulissDaniel Waluszewski

Den här boken är ingen höjdare. Förutsägbar är bara efternamnet. Men hittar du ingen annan bok och behöver läsa för att överleva ett dygn till här på jorden så är den i alls fall bättre än telefonkatalogen.

Alla andra böcker jag läst finns här.

ps Jag får förbaskat dåligt samvete när jag skriver ner en bok såhär. Här har någon arbetat och slitit i oräkneliga timmar och så kommer jag då här med min dom. Vem tror ja att jag är egentligen? Fast jag tycker ju det jag tycker ändå. Det kan inte hjälpas. Turligt nog för författaren så tycker folk olika. Så läs och avgör själv. Det är nog det bästa tipset ändå. ds