Categories
Bilder

Solen brinner ikväll – och vi med den

Categories
Betraktelser & Berättelse

Jodå

Jovisst, lägger man sig bara på rätt ställe så kan man visst sola, man behöver inte ens gå ut. Petite har koll.

Categories
Swedish

Ett rek

Nu med firman vilande kommer det inte så många rek. Annat var det såklart förr. Japp bättre. Men så idag ett rek. Vad nu? Jag har inte beställt något tänker man. Men hämtar. Det finns ändå en låda papper att hämta också.

Hmmmm… från Vilnius, Litauen. Man kan ju misstänka att det är från Gediminas. En otroligt duktig elektronikingenjör där på andra sidan som kommit att bli en god vän genom VSCP projektet.

Jaha, vad är nu detta….???

En ny CAN adapter. TouCAN. Bättre än den förra (USB2CAN) såklart. Lika bra pris. Galvaniskt isolerad också denna. CANAL (mitt barn) och Socketcan. Större buffertar. Perfekt. Här skall testas.

Categories
Betraktelser & Berättelse

Två gånger Ljusdal

Det blir två gånger Ljusdal under gårdagen. Först har K personalmöte på f.m. Sen jobbar hon i Los under e.m. så hem igen efter det. På kvällen tillbaks igen för föredrag med Farbror grön. Ja man har ju sett den där vägens sex mil enkel resa förut liksom. Men bli inspirerad under kvällens föreläsning och klarar av några timmar Youtube kurser under förmiddagen så helt misslyckad är väl inte denna dag heller. Få dagar är det om man skärskådar dem på ett rättvist sätt.

Idag enhandsstädning av lägenheten. Tänker ju att jag åtminstone måste försöka bidra lite jag med. Men jag kan konstatera att enhandsstädning är jobbigare än vad man tror. Men med några väl avvägda pauser för att andas så går det det där också. Gillart.

Ja och nu… mer kurser med Kurt.