Categories
Swedish

(För) Gammalt

Hålls kvar i gammalt ett tag. Jag som inte är så mycket för “gammalt“. Men jag gillar när andra triggar igång på en bild, en text eller en låt. Så därför dyker jag ner i det där ibland. Delar med mig. Plågar folk.

Fast egentligen kan man väl inte komma ifrån det där gamla. Som tidningsframsidan ovan. Man har gjort. Får stå för. Ja även om man bestämde sig för att kalla programmet för “Virus“. Knappast gångbart idag. Men inga problem då. Ja och lite bidrag till en skral studerandeekonomi gav det ju också. Några assemblerprogrammerare har man ju också varit med och skapat. Många som blev större än stora sen. De där datorerna var en bra plantskola. Ja och blev ju mitt liv såklart. Är det något som blev det så är det ju det. Det går inte att komma ifrån.

Fast nu är ändå bäst. Jag gillar mest att lära mig nytt. Att plocka in innebär att man måste kasta ut. Det får ligga på andra att försöka ta hand om och rensa upp något av det utkastade som kan vara av intresse. Troligen är det inte ens det såklart. Men ibland kan det ju ändå bli så. Intressant alltså. När man kommit nära någon person som människorna är intresserad av. Någon rik eller berömd. Själv har jag sällan brytt mig om och satt värde i annat än hur folk beter sig. Ja, och gillat dem som beter sig som folk.

Soligt idag så man skulle väl ge sig ut och dansa i solen. Men inne gäller. Det går så förbaskat långsamt kodandet just nu så jag vet inte vad. Ingen riktig koncentration har infunnit sig efter semestern. Ovanligt. Mycket. För normalt brukar jag vara totalt inne i mitt projekt den här tiden på året. Ha svårt att släppa det. Men kanske är det där gammeln det också. Att det går utför.

Imorgon blir det Hudiksvall och AI och att beblandas sig med mänskligheten. Jodå det senare har jag behov av. Närmast eremit nu. Det vankas visst gratis mat också. Särskilt det lockar en sådan som mig. Nåja, kan tänka mig att AI kan intressera lite också. Lite hype i blodomloppet mår man bara bra av. I alla fall om man kan hålla det nere på “lite” nivån.

Fast nu är det lunch serru?

Jippie

Categories
Musik

Kodarmusik