Categories
Betraktelser & Berättelse

I nästa liv

I nästa liv skall jag bli en fjäril, där har vi ett deal han/hon/det/gud och jag. Som den här som kommer glidflygande över mitt huvud idag när jag skall gå och hämta posten. Vacker, graciös och underbar. Jag har aldrig sett en fjäril glidflyga på det viset, och så långt, tidigare. Så snyggt. Som en örn. Japp, fjäril får det bli.

Förutom ett kilo måndagsreklam får jag en begagnad hårddisk till studiodatorn i lådan. En hundralapp för 350G på Tradera. Perfekt för en sådan som mig. När jag öppnar den väl inpackade hårddisken kryper en fästing ut på min arm. Bonusmaterial från Skåne. Var den tar vägen sedan vet jag inte. Hoppas den inte bosatte sig på mig bara.

Annars är det doktorsprat. Antibiotika en månad till. Suck. Men CRP prov bara varannan vecka från och med nu. Hurra. Ny kontakt i slutet av september. Sen får vi se. Några månader med mer prover. Ja och så ny operation om inget konstigt händer i kroppen. Jodå får ta en extra tur till sjukhus för lite ultraljud däremellan också. Jag faller samman. Siuck. Fast egentligen är väl allt ganska bra ändå. Möjligen lite tröttsamt. Det här är inte riktigt jag.

Ja mer händer väl inte egentligen här idag. Ja, nåja, lite mek. Men bara lite. Famlar mest och läser närsynt numera. En upplevelse det med. Jag lovar.