Categories
Betraktelser & Berättelse

Enarms…

Enarmad dammsuger jag. Ja ett rum. Det behövs. Enarmad skurar jag sedan samma rum. Det behövs också. Svårare än man tror är det. Både att dammsuga och skura enarmad. Tro mig. Försök själv. Men planen är att ta ett nytt rum imorgon också. Måste liksom. Mancave nu efter ett drygt halvårs overksamhet. Skäms.

Det här är bra. Man är troligen dum i huvudet om man inte fattar det. Tror jag. Liksom. Eftersom Niklas Karlsson inte toppar topp-listorna så finns det en jävla hög med människor som inte fattar vad storhet är. Men en av de där som måste säga att något är bra har väl inte sagt det ännu. Efterföljare… Suck. Världen vore en bättre värld om människor orkade tänka och tycka själv. Alternativet är såklart att det är vi som gillar som är de felande. Allt är möjligt och det mesta beror på perspektivet.

Nåja, man få tycka och göra vad och som man vill. Liksom.

Gnälla också alltså. Huva!

För skrivarsugna finns detta

Jag har hört mycket gott om Kerstin så känner just du dig sugen ta chansen. Själv räknar jag med att inte se där borta någonstans i tidens flöde…

Skrivarsug finns men också motverkande krafter som saker som måste göras och fixas. Undanflykter såklart, för så är det ju alltid och för alla till och med för dem som skriver tjocka bästsäljande romaner. Man måste ta just det till sig. Bestämma sig och skrida till verket. Liksom.

Det viskas om pannkakor idag. det får mig att svälja, gulp. Ja, som ett barn är jag – jag vet. Det betyder väl egentligen bara att det finns mjölk som har gått ut eller är på väg att gå ut här i huset. Gott är det lik förbaskat. Fast våfflor toppar pannkakor. Alla gånger. En viktig sanning. Fast våfflor av pannkakssmet skall det vara. Med sirap. Äts med fördel med händerna. De där frasiga lyxiga går bort. Oftast. Ja, fungera på våffeldag möjligen. Här pratar vi mat. Inte efterrätt.

Ja pannkakor var det. Glufs!

Categories
Musik

Oh…..ja!

Categories
Musik

En höjdare till.

Man vill liksom snurra på huvudet.

Categories
Swedish

Oj!

Categories
Musik

En annan bra låt

Categories
Betraktelser & Berättelse Musik

“Jag och Micke” liksom

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/awqM6L/mikael-rickfors-om-smartorna-ont-overallt

Turligt nog har han skrivit den här som tar oss båda igenom… Ja “Vingar” går väl inte av för hackor den heller.