Categories
Swedish

Short

I have decided to call this a day. Varför skriver jag nu på Engelska? Ingen aning. Men har såklart gjort det hela dan så varför inte fortsätta.

Men skall upp extra tidigt imorgon. Vill vara pigg. Extra pigg. Så avslutar här. Om man skall hinna läsa lite i sin lilla bok är det en vist beslut. För det måste man ju. Man hinner nästan två kapitel numera när det inte finns en Hulk att mata. Sen åker ögon igen med mild övertalning. Fast hungriga katter finns det ju såklart. Eller godissugna mest. Det köas (och suktas) när man skall lägga sig.

Apropå katter förresten.

Igår på kvällen kom räven springande över gårdsplanen. Tre meter efter kom lillkatten i full fart springande efter. Hmmm… Har sett det där förr. En av katterna och en räv som lugnt satt bredvid varandra. Finns något speciellt förhållande mellan de där djuren tydligen. Gillar det.

Ja, nu då. It’s a day. Avgjort och bestämt.

Categories
Swedish

Nästan

I princip snöfritt nu. Med 17 grader varmt och Koltrastsång på det så avtar såklart lusten att sitta inne på ett kontor. Så jag tar en vända. I t-tröja. Bara det. Ser över ägorna. Noterar stuprännan som har ramlat ner. Adderar den till listan över allt som inte hans med förra året och alltså bör fixas i år. Härifrån fram till oktober handlar det väl egentligen om ett ständigt dåligt samvete som pockar på för alla husägare. Det finns alltid mer att göra liksom. Tur att det finns en grill att stoppa huvudet i ibland…

Det är gott att leva.

Categories
Swedish

Så…

Ja så dyker de då upp. Korten till Frankfurt Wifi. En stencil också såklart

Och några kort till. Mycket nöjd som alltid. Tänker inte trötta er med vad den här enheten gör för magiska saker Nope..

Categories
Betraktelser & Berättelse

Attack

On-line igen. Nedstängd efter attack. Skall väl inte peka ut någon men…