Categories
Swedish

En dag

photo of black lamborghini
Photo by jay pizzle on Pexels.com

Lätt tänker man. Man har inte gamelbilen kvar där allt satt fast. Skall bara… byta bromsbackar. Men fan vad allt sitter fast. ALLT. Så det går en dag på ett skitjobb. Som det gör. Men någon krona sparade man kanske. Men alltså inte räknat i tid. Definitivt inte räknat i tid.

Så nästa gång… tänker man… lämna in… fast när nästa gång kommer så har man glömt det här. Visst hade jag på aluminiumpasta… Jovisst. Alltså lätt som en plätt. Kan själv. Så är man där igen. Tjohej som vanligt. Allt sitter fast. Fan vad allt sitter fast.

Mör i kroppen blir man. Gameln och första utedagarna för säsongen. De samverkar. Plågar en. Varje muskel och led värker. Aj! Men man behöver inte se på melodifestivalen för den skull. Nejdå. Man kan välja annat. Man har fjärrkontroll. Annat var det förr. En kanal. Eller två och ingen fjärrkontroll. Man var tvungen att resa sig. Det blev att man tittade på det som gavs. T.ex. melodifestivalssändningar. Urk! Rätt låt vann alltid. Men fel låt dan efter. Som vanligt.

Hion Martell är med på P4 nästa. Det gör dom rätt i. Nu jävlar. Man måste nog rösta. Dom går nog hela vägen tror jag. Dom är så tuffa.

Fast nu är det kväller. Utan melodifestival. Men med allt annat.

Jodå!