Categories
Swedish

Short

I have decided to call this a day. Varför skriver jag nu på Engelska? Ingen aning. Men har såklart gjort det hela dan så varför inte fortsätta.

Men skall upp extra tidigt imorgon. Vill vara pigg. Extra pigg. Så avslutar här. Om man skall hinna läsa lite i sin lilla bok är det en vist beslut. För det måste man ju. Man hinner nästan två kapitel numera när det inte finns en Hulk att mata. Sen åker ögon igen med mild övertalning. Fast hungriga katter finns det ju såklart. Eller godissugna mest. Det köas (och suktas) när man skall lägga sig.

Apropå katter förresten.

Igår på kvällen kom räven springande över gårdsplanen. Tre meter efter kom lillkatten i full fart springande efter. Hmmm… Har sett det där förr. En av katterna och en räv som lugnt satt bredvid varandra. Finns något speciellt förhållande mellan de där djuren tydligen. Gillar det.

Ja, nu då. It’s a day. Avgjort och bestämt.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.