Categories
Swedish

Växthussommar

Japp redan nu!

ps Jodå det krävdes tre återstarter av webläsare för att få in den där bilden. Spara och ladda från disk med webläsare (chrome) är ett problem. Om någon som läser detta har varit med om det tidigare så tar jag tacksamt emot tips. Slut på ideer här nämligen ds

Categories
Swedish

Och så…

Novel Coronavirus SARS-CoV-2–Transmission electron micrograph of SARS-CoV-2 virus particles, isolated from a patient. Original image sourced from US Government department: The National Institute of Allergy and Infectious Diseases. Under US law this image is copyright free, please credit the government department whenever you can”.

I tidningen klagar en Losbo på att “Järvsö få men Los får inte” och man gäspar i hela kommunen för är det något Los är kända för så är det detta klagande. Helst på allt. Den stora orättvisan. Helst då sittande på rumpan utan att göra ett killevitt själv annat än att gnälla.

Tröttsamt.

Tur att det finns träd. Tysta. Så att man kan älska platsen som man bor på ändå. Tycker man. Men klagar väl själv. Som nu. Sten i glashus.

Drömmer om ett möte med en gammal vän i natt. Allt är så levande. Bilderna så klara. Många decennier sedan vi möttes i verkligheten. Tid satt ur spel och jag känner stor glädje över mötet och försöker bevara bilderna och känslorna över dan. Olika verkligheten. En av dem är sann. Eller båda. Eller ingen. Här fins ingen man kan diskutera sådant med. Sådan människor saknas mig sen länge.

Förkylning har tagit mig. Hushållspappersrulle och en påse bredvid skrivbordet. Det harklas och snyts ut litervis av slemmighet. Men rätt åt mig. Var länge sedan jag drabbade sist och alla har ett ansvar att hålla virusstamarna verksamma.

Drömmer virus?

Annars går dagar. Japp och jag med dom. Det är man tacksam för. Att man får hänga med ett tag till. Känns som jag vill ge bort lite mer. Innan man dör. Innan man befinner sig i drömmarna på heltid. Eller hur det nu är.

Dagen skall ägnas åt kodande. Möjligen också lite felsökande. Kan inte ladda och spara bilder från webbläsaren längre av någon anledning. Den fryser. Ja nästan vid blotta tanken. Har provat med att koppla bort extensions, rensa cache etc och annat obvious. Inget hjälper. Skumheter. Därav ingen bild i detta mail. De går att lägga in med alldeles för jobbiga kringekrokar för mig för att få till det. Åtminstone såhär på förmiddagen. Fast lägger in en ändå. För sakens skull.