Categories
Swedish

Dammlucka

waterfalls during daytime
Photo by Pixabay on Pexels.com

Verkade som mitt sista inlägg öppnade en dammlucka. Åtminstone här. Sorry for spammandet om du också fick många mail härifrån. WordPress lever ibland sitt eget liv.

Categories
Musik

Förvånande

Vad händer här? Ägg. Alla lyssnare från Perth, Australien. Hmmm…

Categories
Betraktelser & Berättelse

Noll

En hel dag i eget. Mer begär jag inte. Och här är man. Njuter av att göra eget. Bara eget. Men trött då istället. Trotts halvsjusovande. Men allt kan man ju inte få. Man kämpar hela vägen fram till soffan. Den som är grön och från IKEA.

Ligger där nära svanstippen på Hälsingetoppen såklart. Nästan sist bland de minst populära. Nollorna. Alltså noll är det minsta man kan ha i Spotifies popularitetsindex. Ja och det har man alltså. Att resultatet sedan viktas på antal följare känns rättvist och bra tycker jag. Men i mitt fall då som varken har vänner eller folk som älskar mig så hamnar man såklart långt där också. Ja och jo. Det handlar om (dålig) musik också. Men bra musik lyssnar man på. Den första siffran ger en bra indikation på vad som lyssnas på. Den andra siffran (följare) handlar mer om hur populär man är. Då kan det räcka med en stor släkt. Jag skulle alltså inte bli lucia om jag ställt upp. Tur att jag aldrig ställde upp. Liksom.

Men i toppen på några listor (oavsett område) har jag aldrig legat. Ja inte i mitten eller den första kvarten heller. Ett helt liv så och man lär sig att stå ut med detta faktum utan att börja grina och deppa för den skull.

Ja Hälsingetoppen i sig är vl inte den populäraste listan i världen den heller. En följd av ovanstående då såklart. Sand blir allt jag rör vid.

Men bortser man från brist på framgång i livet så är allt annat helt perfekt. Så det finns inget att deppa för. Har väl egentligen aldrig funnits. Om det nu beror på galenskapen elle rinte det har jag ingen aning om. Hur skall den drabbade veta det.

Men här sitter jag alltså i min stol och flinar ändå. Har den där gokänslan i kroppen varje morgon när jag trampar ner till kontoret. Det kan inte bli annat med de där känslorna när man med galningens vetskap och säkerhet känner i allt att man gör det man skall göra. Vem, om inte man själv, skulle annars avgöra den sakern. Tätt väg eller fel väg. Man får känna efter. Eller låta andra bestämma vilka vägar man skall gå och gå deras väg.

Tro jag skall ta en lite tupplur. Pensionärer får det.

God helg på er allesammans. Löv, sol och koltrastsång. Uppåt värre.

Categories
Swedish

Systembolagets bästa roséviner 2022 – Vinklubben

Source: Systembolagets bästa roséviner 2022 – Vinklubben

Categories
Musik

Hälsingetoppen

Hälsingetoppen är nu uppdaterad på hälsingetoppen.online Många bubblare i farten.