Categories
Betraktelser & Berättelse Bilder

Hälsingland

Vi snurrar runt 47 mil i Hälsingland under gårdagen. Den där årliga turen. Men så mycket hinner man egentligen inte med. Fast man startat i ottan och kommer hem sent på kvällen. Det finns mycket att se. Många vägar att klara av. Alla dessa stora vackra hus att säga WOW till. Hälsingland är verkligen vackert. Det är inte bara några få områden som är det. Det finns massor med smultronställen som har sin egenhet att bjuda på. Precis som det skall vara. Jo jag vet att en och annan Järvsöbo har svårt för det där. Men som vanligt är navelskådning ett problem för den som navelskådar men inte för de andra.

Men konstutställning i Moviken bevistas. Fantastiskt som vanligt. Senare… Vi känner doften av havet långt innan vi ser det. Kor finns det många av i landskapet. Gamla hippies finns det många av i Delsbo. Kanske i ungefär samma mängd som det finns cyklister i Järvsö.

Men härligt såklart. Älskar det här landskapet. Dock gör det inte att jag tycker mindre om något annat landskap. Det bör man notera. Och förstås.

Liksom!

Fika vid Sördellen. Ryssarna och vi
Hej Moviken