Categories
Betraktelser & Berättelse Livet Musik

Hemkommen

finger

På vägen hem från Ljusdal sätter jag in min egen platta i stereon. Den första. Det var ett tag sedan jag lyssnade på den. Inser efter några låtar hur underbart jävla nöjd jag är med att jag ändå gör detta. Är man 56 år och en tjock o-cool gubbe i Los så skall man helt enkelt inte göra det här. Man skall inte det! Verkligen inte! Man bör vara smal, cool och 22. Men nu gör jag det ändå och det fyller mig med en sådan obeskrivlig glädje där i bilen. Kanske är det just det fingret till alla dom som förbjuder oss o-coola gamla tjocka gubbar att göra det vi vill som omedvetet hamnade på omslaget till det andra albumet. Vet inte.

Vad drömmer du om!?

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: