Categories
Betraktelser & Berättelse Status från just idag Swedish

Fredag

Soffa-455x312

Nu tänker jag avsluta den här eftermiddagen med en fredagsobligatorisk whisky, brasa och att somna i soffan om sisådär 1 1/2 timme. Skulle vilja studio men onda lungor säger soffa.

Det enda vettiga jag gjort idag är att jag åkt och handlat. Visa dagar är sådana. Jag blir fortfarande lätt stressad av icke görandet men har med åren blivit mer accepterande att det måste få vara så också ibland. Vissa dagar får faktiskt bara gå utan att göra något större avtryck. Det måste få vara så.

Japp somna i soffan. En mänsklig rättighet. Säger någon något annat så är den personen ett fån som inte är värd att tas på allvar. Helst bör man snarka där också. Så att snarkandet fyller huset eller lägenheten som en gemytligt fredagskurrande katt. Livet är till för att njutas mina vänner. Man får vara lite trött ibland precis som man får festa och vara igång andra gånger. Speciellt ni som jobbat på riktigt förtjänar att njuta lite extra i soffan ikväll. Somna in med gott samvete. Jag tror nog vi skapades en gång för just det. Fredagssova i soffan är egentligen själva meningen med livet. Nu skall jag hämta ved och fixa några tacostallrikar innan jag placerar mig tillrätta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.