Categories
Musik

Vilmer från Ljusdal spelar med internationella rockstjärnor – Ljusdals-Posten

Vilmer Fall från Ljusdal

Source: Vilmer från Ljusdal spelar med internationella rockstjärnor – Ljusdals-Posten

Categories
Swedish

Gulddag

Måndag. Ja och jag vet att jag skrivit förut att jag gillar måndagar. En dag när man har en helt obruten vecka (i alla fall i bästa fall) framför sig. En gulddag. Den bästa av dagar.

Fast helger är det väl inget fel på heller. Har försökt hålla mig så hänryckt som det går nu i pingsthelgen. Och visst det har fungerat rätt bra. Men mest har det varit den vanliga vilan. Först förmiddag på lördag när jag måste få ta igen mig efter veckan. Ett måste. Och sen eftermiddagen när man får fixa lite med annat. På söndagen hämtade K och jag en motorsåg i Holänna, Ljusdal, som jag har budat hem. Jag har aldrig varit dit vad jag vet så det var ju lite skoj att se nytt. Sen att jag budar hem en motorsåg som bara går på tomgång, inte varvar upp, det må vara en ren galenskap. Inte ens motorer som fungerar som dom skall normalt gör det när de kommer i närheten av mig. Men priset var bra och ibland får jag för mig att jag är en jäkel på att meka. Vi får väl se.

Sitter en stund med min akustiska igår men blir så irriterad på den för att den är så svårspelad. Måste verkligen försöka få tag på en “ny” billig gitarr som är lite lättare att klinka på. Försvinner mycket av glädjen när det blir tungspelat. Kostar väl en tusenlapp en “ny” som uppfyller mina små behov, men tusenlappar har tyvärr ingen vilja att växa på träd. Åtminstone inte de som växer i min närhet. Men kan å andra sidan överleva jag utan också.

Tekopp bredvid mig. Huvudet fullt av idéer. Arbetslust i magen. Bästa måndagsfeelingen. Nu kör vi.