Categories
Betraktelser & Berättelse

Jaha….

Det får vara allt för den här veckan. Skulle kunna fortsätta men… nöjer mig dock med att konstatera att det varit en synnerligen låtsasproduktiv vecka. Jag har låtsas producera massor av låtsassaker. Oj liksom. När mitt låtsasliv är som bäst. Ja, möjligen överträffat av några timmar i studion. Men…

råkade lyssna på några av mina egna låtar… Fattar liksom varför ingen vill lyssna. Johaochhej. Få överleva det. Man är en klåpare.

Men helg härifrån alltså. Synnerligen slutkört hör i detta. Grön IKEA soffa vill ha mig och jag vill ha den. Brasa också kanske. Täcke. En film. Frågan om jag ser klart filmen… Eller se ens de första fem minutrarana. Sådant vet man aldrig.

Det är som det är.

Lever gör jag.

Yngste sonen för den stolta Hedmanska verkstadstraditinen vidare. Det gör han med den äran. Tolvtimmarsdagar. Ljusdal. Det såg man inte komma. Men stolt fader. Som alltid.

Sotaren var alltså sjuk. Återstår att se om det går att vaska fram en frisk sådan så att jag får kaminen undersökt. “Godkänd” vill jag skriva där men vågar inte.

Återstår gör att önska världen en synnerligen trevlig helg.

Categories
Betraktelser & Berättelse

Det går men med möda

Att utveckla på windows är kopplat till en viss möda här på låtsaskontoret. Jag har nämligen ingen utvecklingsburk för Windows. Men på något sätt måste man ju kunna kompilera saker där också – så…

Lösning: Jag kör på studiodatorn. En riktigt gammal häck som borde ha pensionerats för sisådär fem sex år sedan. Men den datorn står såklart i studion så det får bli remote desktop kopplat till den.

Segt

Bara förnamnet.

Liksom

Men det går.

Fascinerande i sig. Faktiskt.

Eftersom. Allt går.

Nästan.