Categories
Betraktelser & Berättelse

OJ OJ OJ

Härliga underbara regnvädersdag. Det är riktigt ruskigt. Rent av urruskigt. Man kan bara koda. VILL bara koda. Gär det alltså.

H Ä R L I G T!!!

är ordet.

Hösten är verkligen här. Japp, på riktigt. Kodarsäsong. En lång och vädermässigt eländig sådan hoppas man. Regna och blås på bara.

Japp. Jag är en enkel människa. Behöver varken berömmelse eller Mensa. Får jag dyka ner i mitt, varesig det nu är kod, musik eller ord så är jag lycklig och förnöjd. Eller åtminstone är det så att jag inte får tid då att fundera om det verkligen är så. Ibland skall man låta bli att fundera helt enkelt. Finnas. Njuta av det. Enkelt.

Ja Mensa föresten. Dom vill inte ha mig ens om jag bad dom det. Men lika bra det alltså.

Nelly” skall lillkatten heta. Jag som har svårt för namn har dubbelsvårt för Nelly. Hela den här rockaden där lillkaten har blivit storkatten och gammelkatten är den som var ungkatten förut och tvärtom har ställt till det i mitt arma huvud. Jag vet inte vad någon katt heter längre. Det är kaos här i huset helt enkelt. Men med tiden kanske…

Nelly är en modig liten dam som redan nu springer där ute. Finns inte en chans att hindra henne från det. Fjorton veckor bara. Vad månde bli av den där lilla Järvsöflickan.

Får en längtan efter Roxette så jag ger mig hän åt Roxette. Ibland, helst ofta, skall man ge efter för det där som griper tag i en. Vic’s Blå. Semlor. Ja och en kväll med Roxette ibland då.

Försöker spela Winnerbäck under dagen. Men Magnus Carlsson blandar sig i hela tiden. Har svårt för Magnus. Jo han i Weeping Willows, inte danspjatten. Jodå, har tillbringat en helg med Magnus i Orsa. Men även om han nu är “Sveriges bästa sångare” så funkar han inte för mig. Det är något med den där fotbollen tror jag.

Den där inblandningen har att göra med att jag spelar i gratisversionen av Spotify just för tillfället. Annonströttande och o-val. Man får stå ut. Ett tag. I allt annat betalar sig Spotify här. Snurrar nästan jämt. Men betalningsdag, det kan man inte ändra hos detta stora företag. Tydligen svårprogramerat. Gäller förresten fler företag. O-kundvändligt.

Liksom och ett “O” före valfritt ord är inte det finemang? Säg!?

Innovativt!

Studio är inte att tänka på just nu. Tror det är ungefär tio grader där inne. Men det skall värmas vad det lider. Jävlar vad det skall värmas. Men lika bra det eftersom jag är sugen på att knappa. Ja jag rent av knappar på*

Fast skulle behöva godis. Helst stora lass.

Godis är gott. Nämligen. Som Magnus, han på Gotland, skaldat.

Men kvällen är ännu ung. Koda på gäller. O-vila.

Liksom.