Categories
Betraktelser & Berättelse

Jaha….

Det får vara allt för den här veckan. Skulle kunna fortsätta men… nöjer mig dock med att konstatera att det varit en synnerligen låtsasproduktiv vecka. Jag har låtsas producera massor av låtsassaker. Oj liksom. När mitt låtsasliv är som bäst. Ja, möjligen överträffat av några timmar i studion. Men…

råkade lyssna på några av mina egna låtar… Fattar liksom varför ingen vill lyssna. Johaochhej. Få överleva det. Man är en klåpare.

Men helg härifrån alltså. Synnerligen slutkört hör i detta. Grön IKEA soffa vill ha mig och jag vill ha den. Brasa också kanske. Täcke. En film. Frågan om jag ser klart filmen… Eller se ens de första fem minutrarana. Sådant vet man aldrig.

Det är som det är.

Lever gör jag.

Yngste sonen för den stolta Hedmanska verkstadstraditinen vidare. Det gör han med den äran. Tolvtimmarsdagar. Ljusdal. Det såg man inte komma. Men stolt fader. Som alltid.

Sotaren var alltså sjuk. Återstår att se om det går att vaska fram en frisk sådan så att jag får kaminen undersökt. “Godkänd” vill jag skriva där men vågar inte.

Återstår gör att önska världen en synnerligen trevlig helg.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: