Categories
Swedish

Fyller på

Sitter här och fyller på med musik in till längtade hjärnceller. Nope inte klar med Smith & Tell ännu. Kan liksom lika gärna skriva några rader under laddningen. Svamla är jag bra på. Dela med mig av (o)vettigheter… nåja… det är sämre med det folkliga och det kvalitativa här.

Kallvädret håller oss fortfarande i ett huttrande grepp. Man tänker Sibirien. Fryser. Men så länge det finns ved finns det råd. Man får elda på. Dock är det åtminstone inte så illa att man måste starta Hulken. Sen skall man väl inte gnälla, om nu ett konstaterande som detta då räknas till den kategorin.

Småprojekteterar. Alltså, utför många mindre projekt. Trevligt. Man liksom känner att man gör något som är nyttigt. Den känslan lyckas jag sällan få till i mitt låtsasarbete. Där fortgår det mest. Till och med efter en release av vad man nu släpper för tillfället. Oftast mjukvara. Men ibland kan ju släppande av en fis kännas bättre än släppet av en ny låt på Spotify. Så man skall inte förringa det jordliga.

Men böcker läses. Sömn intages. Film likaså. Det går alltså inte att klaga på ett endaste dugg. Till och med förkylning är i avtagande. Tror jag. På den sista punkten kan man inte vara helt säker dock. Abstinensen kvarstår dock. Man liksom darrar, men svettas åtminstone inte.

Den gamla damen utanför fönstret verkar bli generös med körsbär i år. Man värms i hjärtat. En stor gren gick av i vintras – hon är nu faktiskt en riktigt gammal dam på förfall, men skämmer bort oss och fåglarna trotts det. Men ännu återstår innan man kan stoppa in de röda smakexplosionerna i munnen. Det är en viktig del av sommaren för mig de där explosionerna.

Plommonträdet har ännu inte levererat någon frukt. Trädet är Lilly & Annas träd. Jag är säker att det en dag kommer att digna av ljuvliga frukter. Men hittills har frukterna bara ramlat av innan de mognat. Att på inmundiga ett plommon innan jag dör står hoppet till. Blir det flera innan dess är det bara en bonus.

Fast nu, 43% musikladdad, det får räcka för idag. Småprojekt kan fortsätta. Ett perfekt sätt att fördriva en dag på.

Categories
Böcker

Senast lästa bok

Vi for upp med mor av Karin Smirnoff

Det blir inte bättre än såhär. Faktiskt. Förvånad att man kan gilla Jana och Bror. Så struliga. Så struliga. Så struliga. Men man tar dem till sig. Ja hela historien sätter sig. Man börjar tänka på norrländska rent av.

LÄS!

Alla andra böcker jag läst finns här.