Categories
Betraktelser & Berättelse

Ohålat är bäst

electronics engineer fixing cables on server
Photo by Field Engineer on Pexels.com

Gissa vad jag gör? Jo jag tattar kabel. Någon skall ju göra det också. Men tattar ändå på alltså på dag tre. Kablarna skall på plats innan det blir kallt. Upp för stegar. Ner för stege. Var plural på uppåt undrar du? Dubbelseende? Men det blir bara sådär ibland och jag orkar inte gå tillbaks och ändra.

Testar Spotify’s AI DJ. Och det startas med Thin Lizzy och det är ju hel OK. Nightwish efter det och det är ju ingen hård gissning att jag vill höra heller. Men sen kommer Hälsingland Undergrounds The Spark That Never Dies och det är rätt otippat även om jag väldigt (VÄLDIGT) sällan lyssnar på dem. Not my music bag, you know. Trotts att Charlie och grabbarna både har stil och klass och mycket cred. Japp även härifrån. Hälsingemusik.

Behöver förresten kabelstegar. Det inser jag. Kanaler finnes delvis. Men stegar vore bättre. Måste tillverka något ditåt en dag. Svetsa ihop. Spikar får fungera som ovackert substitut så länge.

Nu vill Spotify AI Dj’n att jag lyssnar på TUAI. Hmmm…. Nu skall sinnet vidgas minsann.

Nu blev det annat svenskt… Börjar låta som P3. Är inte jag för gammal för det där tuggummit? OK försöker lite till. Man måste ju ge saker en chans även om tekniken inte träffar helt rätt. Dessutom får man ju en chans att pensionärsklaga. Gissar dessutom att den lär sig om man skippar det där man INTE vill höra. Provar.

Skipp.

Skipp.

Skipp.

Barcelona OK

Lägger en kabel så länge så får vi se…

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.