Categories
Betraktelser & Berättelse

God Jul!

När jag skriver det är här klockan strax tolv kvällen före julafton. Jag sitter på mitt kontor som jag älskar lite som mannen i tv-serien macken. Har en gokänsla i magen när jag vandrar in hit. Och mumlar väl gärna “hejdå kontoret” när jag går härifrån på de sena kvällarna.Och bäst av allt. Jag vet att det är en ynnest att får känna så, att ha något som betyder så mycket i livet. För egentligen handlar det inte ens om en plats. Det här kontoret skulle kunna finnas var som helst i världen. Det skulle kunna se ut hur som helst. Innehålla väldigt olika saker. Det är bara omslagspapperet till min kreativa dagliga verklighet. Det kreativa är hjärtat, ja och att få hålla på med det.Fast nu är koden incheckad och skickad till Amerika, Det är först på tisdag det är dags igen. Jul och samvaro väntar. Filmer och skratt och mätta magar. En ynnest det också. Att få känna så.

Nu återstår bara att hälsa en riktigt god jul till er som läser den här bloggen.

Sköt om er allesammans och njut av att vara en av de levande!
/Ake

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.