Categories
Betraktelser & Berättelse

Så det så

20161206_211558

Man hugger i igen. Kvällsskift. Men först göra ren kattlåda. Katterna skiter och pinkar så att det rinner över. Kallt åt tassarna där ute måhända. Ibland är katter riktigt äckliga djur. Japp, som när man skall göra ren kattlådan. Men det är iof bättre att de skiter där än på andra innovativa ställen. Vi har varit med om det mesta vid det här laget.

Politikerna sträcker på sig efter Pisa (apropå piss) undersökningen. VEM’s förtjänst är det. Han som företräder penissymbolpartiet? Eller någon annan? Lärare och elevers arbete nämns inte alls. Det är ungefär som om simförbundet skulle få bragdmedalj för Sara Sjöströms insatser i bassängen. Krig är fred.

Fast jag förstår väl inte antar jag. Jag som bor i skogen.

Nähä!

Men kodarljuset är tänt här. Det är alltså inget konsultljuset. Ni vet, ett utbrunnet ljus 5000 spänn, två tiotusen, osv. Som förr. Nä, nu brinner det bara för min trevnad. Jag unnar mig det där under vinterhalvåret. Jag fattar inte varför det känns gott att sitta och koda med ett tänt ljus här i sin ensamhet. Men det gör det. Just det räcker för mig.

JavaScript fortfarande. Jag kommer aldrig säga att jag gillar. Det tror jag i alla fall inte. Men kan överleva också det här spagettispråket. Det går bättre och bättre. OJ liksom.

Det händer ibland att jag trotts intensiv övertalning inte lyckas få en person att gå till OpenHAB eller något annat istället för VSCP. Det hände idag. OJ igen! Liksom. Skrämmande.

Men jag kan inte sitta här och skriva skit om det skall bli kod nedskriver. Nej då. Så hejdå!

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.