Categories
Betraktelser & Berättelse

Regn och melankoli

Regnväder och melankoli. Bättre blir det liksom inte. Levererar alltså på kodandefronten. Älskar den här kombinationen som får full fart på inspirationen. Men lyssnar på sorgsen musik för att inte bli allt för glad över det hela. Säkrast så. Liksom.

En tur ner till Ljusdal och tillbaks är det enda som stör under dagen. Men syftet är gott. Yngste sonen skall få sin andra Covidspruta, därav resandet. Det går någon timme. Passar på att helghandla och då spar man i alla fall lite tid som man skulle behöva använda imorgon eller på fredag. Tid är eftertraktat när man har flytet med sig.

Fienden är allt det där andra man måste göra. Eller man själv då också såklart. Man får slå tillbaks. Inte lämna tankespåren frivilligt.

<parantes>
Är det möjligen någon som har en kattunge till salu? Hona helst. Vår Petite behöver en kamrat att busa med. Hör av dig i så fall. Sugen.</parantes>

Det har varit dags att klippa sig under ett år ungefär. Så trött på långt hår och har varit det i tio år och mer. Ändå blir det lika jävla långt varje gång ändå innan jag kommer iväg till en frisör. Hopplöst. Har med identitet att göra och att inte se ut som en ordningsvakt i skolan. Men nu ser man istället mest ut som en som sover på en bänk i en park. Så kan man ju inte ha det. Måste ta tag i. Liksom.

Fast man borde väl kunna ta fram en sax själv… Klipp liksom. Sen klart. Nästa projekt.

Hur som helst, just nu har det uppstått ett behov av sömn. Egentligen har det följt mig hela dan men melankoli och regnväder kan hålla sådant stången. Men inte hur länge som helst. Man får ge sig alltså. Greppa boken. Slänga sig i bingen. Läsa sig trött. Gott liv. I alla fall om man har en bra bok. Och det har jag. Ofta.

God Natt!

Categories
Swedish

Grattis C

Charlie Granberg kammar hem kulturpriset häri kommunen. Värdig vinnare såklart. Ett utsänt “Grattis påre” får man väl kosta på sig tycker jag.

Categories
Musik

Kodarmusik

Categories
Musik

Kodarmusik

Categories
Betraktelser & Berättelse

Det regnar

Liksom