Categories
Böcker

Senast lästa bok (Djuphamnen)

Djuphamnen av Tove Alsterdal

Toves berättarkonst är som en sommarvarm smörkniv i ett paket Bregott. Det sköter sig själv och man bara åker med. Man kunde tro att det skulle vara enkelt och lättsmält som ett sprött luftigt kex men Tove lyckas alltid utbilda läsaren också inom något ämne. Ja utan att man märker det ens. En bra historia och berättarkonst som flyter på är det jag gillar allra mest. Det är det som också är det svåraste av allt att åstadkomma. Att man sedan får med sig ny kunskap det toppar allt i min värld. Älskar det! Sen är det ju en deckare. Man kan fnysa åt det. Folk fnyser åt allt som är populärt som om det vore ett kriterie på “sämre“. Skiter jag i såklart. Dumheter bara! Gillar ändå och kommer läsa nästa bok hon ger ut också och nästa efter den. Om du som läser detta vill läsa en bok av henne är såklart ditt beslut.

Serru!

Alla andra böcker jag läst finns här.

Vill du veta vad boken handlar om följ länken ovan. Jag tycker det inte ger ett skit dugg att upprepa handlingen här för åttiofemtonde gången i ett tyckande om den här boken.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.