Categories
Böcker

Senast lästa bok

Med kamera om halsen : Sven Gillsäter, naturfotograf och världsresenär på 1900-talet av Björn Gillsäter och Pia Gillsäter.

Att säga att jag läst den här boken är sannerligen en överdrift. Jag har bläddrat i den. Läst lite här och där. Den är såklart gjord för kaffebordet. Man skall ta upp den då och då. Läsa lite.

Sven Gillsäter var en stor idol för mig en gång i tiden. Jag har fortfarande ett signerat foto av honom kvar. Följebrevet är dock borta. Tidens borttrollande av saker. När jag läser kapitlet där unga fotografer med naturfotograf drömmar skickat brev till honom blir jag nervös. Tänk om man är med. Jag med hela min naiva föreställningsvärld. Jag skulle skämmas ihjäl. Verkligen. Men tack och lov är det inte så. Utanding. Tack för det.

Men en trevlig bok. Ett julklappstips kanske. Ja varför inte.

Andra böcker som jag läst finns här.

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: