Categories
Betraktelser & Berättelse

När man tänker på saken

När man tänker på saken så eldar vi väldigt lite pellets just för tillfället här i huset. Ovant liksom.

Det är de där två hålen i väggen som står för varmvattnet under sommaren här. Men drömmen är såklart en solfångare där. Funderar skarpt på om man inte skulle kunna göra en sådan av gamla kylarelement till bilar. Hmmm…

Mycket funderande blir det. Inte lika mycket realiserat. Men som sig bör såklart. En realiserad ide på trettio funderingar är väl OK. Annars har man sannolikt bara ett synnerligen stillastående huvud som inte mäktar med mer.

Det går aningen segt mitt knappande här idag. Inte så att jag inte knappar. Nej befinner mig slutfas och där är det är alltid något mer som skall med. Alltså skall fler och nya tangenter därför tryckas ner. Man blir nära nog stressad. Vill hitta ett avslut. Ja, så att man får börja om från början igen.

Jodå det skall tänkas lite ibland och emellanåt också. Alla vet ju hur jobbigt det kan vara.

Men barfota sitter jag här. Dock med fönster stängda eftersom det regnar där ute. Inga stora mängder. Men tillräckligt för att kyla ner frusna ocoola gubbar. Men barfota är gott nog. Dock blir det troligen ingen fillunch med macka ute i trädgården idag då.

Men sanningen är alltså egentligen att jag inte har tid att skriva detta. Men ville bara bevisa att jag lever. Ja och jo och om, nu någon bryr sig om den saken. Mer än undertecknad då alltså. Som tycker det är en av de viktigaste sakerna med att leva.

Men på’n igen alltså. Det finns ingen annan väg än den.

2 replies on “När man tänker på saken”

Ja den där är både smart och skojig. Att köpa motsvarande aluminiumpipor skulle ha kostat skjortan. Minst. Älskar sådant där…

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.