Categories
Böcker

Senast lästa bok

Det svarta trädet, Tana French

Det här är för pratigt för mig. Det tar aldrig slut liksom. Men välskrivet. Ja, antagligen just det välskrivna som är anledningen till att jag faktiskt ändå läser klart. Måste stilla nyfikenheten också visserligen. Varför, vem, hur. Men inte kan jag rekommendera den här boken till någon annan när det finns så mycket annat bra att läsa? Fast många andra tycker såklart helt annat om den här boken än vad jag gör. Jag representerar bara en åsikt. Ja knappt det om man skall vikta omdömen efter vem som ger dem. Så själv är bäst dräng ändå. Man måste läsa och avgöra själv vad man tycker. Det finns inget annat sätt.

Andra böcker jag läst finns här.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.