Categories
Betraktelser & Berättelse

Försöker—>

Försöker mecka lite med en elektronisk apparat. Tre glasögon. Dock inte samtidigt. Hjälper inte ett skit. Får ge upp.

Nu sitter jag här och känner mig irriterad.

Liksom.

Repartionsförsöket kom sig av brist på inspiration till annat. Japp, det är en sådan dag. En då man skulle ha stannat i sängen från början. Men det gör man ju aldrig. Man försöker. Hur än dumt det nu egentligen är.

Men man får väl ge sig tidigt idag. Det är ändå fredag. Man kan alltså somna på soffan UPA. Som sig bör.

Men måste försöka lite till. Kanske hämta posten först… Det finns ett före och ett efter det momentet. Mjukbyxor oftast efter. Också det där lugnet som behövs för att krypa långt in i funderingar och koncentration finns där oftast efter turen. Men idag?… man får vara nöjd om man blir lite mindre irriterad. Fast med postinhämtning vet man aldrig utfallet. Mycket skit kan dyka upp den vägen. Fast långt mellan gångerna numera.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.