Categories
Böcker Swedish

Senast lästa bok

Barnmorskan i Hope River av Patricia Harman

En rätt bra bok om en spännande tid just efter börskraschen i Amerika. Handlingen utspelar sig i West Virginias koldistrikt och just det är mycket av behållningen eftersom jag läst mer därifrån från en annan tid. Hur man fortfarande kan längta efter att kolgruvorna i Appalachernas berg skall öppnas igen övergår mitt förstånd.

Man lär sig också att spekulationsekonomin inte gynnar en enda kotte i slutänden av den här boken. Alla förlorar på det där sättet att tänka. Tyvärr kommer vi att se kollapser hända igen. Girigheten är en sådan stark drivkraft. Medmänskligheten så svag i jämförelse.

Men visst, det här är en bok man kan läsa under en helg när man inte har annat för sig.

Alla andra böcker jag läst finns här.

 

Lämna en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.